Voor kinderen.

Bij mij komen kinderen omdat zij ergens last van hebben of omdat zij hulp nodig hebben. Ik probeer deze kinderen te helpen en dat heet therapie.

Vind  je het soms moeilijk om voor jezelf op te komen? Ben je vaak boos of verdrietig? Word je gepest of ben je misschien zelf wel een pester? En wil je dit graag veranderen? Misschien heb je al van alles geprobeerd en er al met papa en mama over gepraat of weet je juist niet waar je moet beginnen. Vaak is het probleem goed op te lossen, maar zie je de oplossing zelf even niet. Coaching voor kinderen kan helpen. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou goed werkt, zodat jij je weer lekker gaat voelen.

Bij mij komen kinderen omdat zij het zelf willen en soms worden zij vanuit school gestuurd. Omdat jouw ouders je beter kennen dan wie dan ook, ga ik de eerste keer alleen met hen praten. Ze vertellen waar zij zich zorgen over maken en leggen uit wat zij denken dat er aan de hand is.

Je ouders en ik spreken af dat jij alleen bij mij komt. Meestal is dat 1 keer per week. Als je 5 keer bij mij bent geweest, praat ik weer met hen. Misschien hebben ze nog vragen of vertellen ze dat het al veel beter gaat. Maar vooraf spreek ik eerst met jou af wat ik ze mag vertellen. Daarna kunnen we als dat nodig is en jij dat wilt, samen doorgaan.

Ik vertel jouw ouders niet wat jij in de therapie vertelt, dat is iets tussen jou en mij en dat heet privé.